» USSO!Unga Svenska Skutseglares Organisation hälsar dig varmt välkommen till SeglaSkuta! Här kan du hitta information om det mesta på gång inom Skutsverige – seglingar att följa med på, fartyg, USSO:s aktiviteter, intressanta diskussioner och mycket, mycket mer!

Vi ses ombord!
//USSO

» Läs mer på USSO:s hemsida!


» USSO Söker engagerade ungdommar!!


Hej Skutseglare!

Vi är USSO (Unga svenska skutseglares organisation)

Vi jobbar med att sprida information till unga skutseglare, ordna tillfällen att träffa likasinnade och utbyta erfarenheter i form av seglingar, konferenser träffar eller liknande. Vi är en underorganisation till STAS vilket gör att vi också jobbar för att påverka Sail Training Internationals verksamhet och därmed Tall Ships Races och liknande arrangemang. Vi driver även hemsidan seglaskuta.se så vill du veta mer om oss så kan ni alltid läsa där.

Som du märker är det både stort och smått som gör att vi skapade USSO för några år sedan. Vi har fått mycket positiv uppmärksamhet och har utvecklats av våra medlemmar, oss aktiva och utifrån behov. 

Vi vill alltid bli fler och nu vill vi det mer än någonsin! Fler av de som varit aktiva har fått dra ner på tempot för andra aktiviteter och vi behöver nya influenser för att fortsätta utvecklas. Tycker du att du passar in på beskrivningen att du gillar skutsegling, utveckling och gillar att få saker gjorda? eller kanske gillar du att skriva hemsidor, nyhetsbrev eller 
bara att träffa nya människor och prova nya saker? Vi söker nu DIG inför höstens nya tag med Unga Svenska Skutseglares Organisation!

Kontakta oss via vår Facebooksida eller på mail till skutkontakt@seglaskuta.se

Hälsningar
//USSO
VÄSTRA DOCKAN
59°32`01.08"N - 18°10`04.48"EBECKHOLMENS DOCKFÖRENING

en sektion av

SVERIGES SEGELFARTYGSFÖRENING
• Klicka på bilden för större format!